O nama – “Mayfair” Centar za strane jezike

 

Mayfair  –  Centar za strane jezike

„Climb up the language scale!“

Kada bi u svetu postojao samo jedan jezik, to bi bio engleski. Engleski jezik je jezik interneta, knjiga, novina, međunarodnog poslovanja i akademije, nauke, tehnologije, diplomatije, sporta, avionskog saobraćaja, međunarodnih takmičenja, popularne muzike i marketinga.

 

Dakle, engleski jezik ima ogromnu primenu i može se reći da je znanje engleskog jezika neophodno za uspeh u svetu koji se vrtloglavo menja i napreduje.

 

Prva asocijacija na strani jezik je engleski jezik. Međutim, jezici poput nemačkog, italijanskog i francuskog jezika su podjednako atraktivni i njihovo znanje takođe ima veliku primenu. Baš iz tog razloga, Centar za strane jezike Mayfair vam nudi kurseve iz više stranih jezika.

 

Naš cilj je da pomognemo našim učenicima da uspeju u globalnoj zajednici. Upravo zato, naš pristup nastavi je fokusiran na ostvarivanje ciljeva svakog pojedinca i tome smo nesebično posvećeni.

 

Zašto Mayfair?

Mi ćemo se uvek dodatno potruditi.

Mi imamo pozitivan stav.

Mi postižemo zadate ciljeve.

Mi volimo svoj posao.

Centar za strane jezike Mayfair je moderno opremljen prostor, prijatnog ambijenta. Naša škola se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji koja u svom neposrednom okruženju ima nekoliko restorana, kafića pa čak i dečiju igraonicu.

 

Razumemo da je svako jedinstven i da svako ima različite potrebe i ciljeve. Svakome pružamo pažnju već od prvog susreta. Naš tim predavača je posvećen svom poslu i pružiće vam odlične kurseve u prijatnom, prijateljskom i profesionalnom okruženju.

 

U Mayfair centru za strane jezike vam pružamo:

 

  • prijatno i prijateljsko radno okruženje
  • profesionalne predavače sa iskustvom
  • najsavremenije udžbenike i materijale
  • svetle i moderne učionice
  • rad u malim grupama